B2B leadgeneratie

B2B LEADGENERATIE: HAAL MEER UIT JE WEBSITE

Met slimme online campagnes zorgen we continu voor kwalitatieve leads

Neem contact op om snel te starten

Zet je website in als tool om meer leads te verzamelen!

Heeft je sales afdeling behoefte aan meer kwalitatieve leads? Als B2B marketing manager zonder team van online specialisten moet je veel ballen hooghouden. Je weet wel dat je met leadgeneratie aan de slag moet. Je hebt hier alleen niet de tijd, middelen of expertise voor in huis. THINK kan je hierbij helpen!

Wat de cijfers zeggen

20+ jaar online marketing ervaring

600+ bedrijven en organisaties geholpen

90% van onze klanten verlengt hun contract ieder jaar

Leadgeneratie

START MET HET VERZAMELEN VAN KWALITATIEVE LEADS

Wij helpen je proactief met jouw B2B leadgeneratie. De specialisten van THINK doen niets liever dan met jou samenwerken. Wij zijn je nieuwe online marketing team!

Snel starten?

Waarom B2B leadgeneratie met THINK?

Proactief online marketing team

Onze specialisten werken graag met je samen en signaleren proactief kansen. Zo zijn we allemaal onderdeel van hetzelfde team.

Kwaliteit over kwantiteit

Niet blind zoveel mogelijk leads verzamelen, maar focus op kwaliteit. We maken graag niet alleen marketing maar ook sales blij.

Marketing & sales integratie

Het beste resultaat krijg je als marketing en sales goed met elkaar samenwerken. Daar kunnen wij bij helpen!

Cases

Binnen 1 maand starten met leadgeneratie voor jouw B2B bedrijf

Na een vrijblijvend en gratis intakegesprek weten we of we bij elkaar passen. Op basis van jouw situatie en doelstellingen maken we een voorstel.

Akkoord? Mooi! Dan kunnen we meestal binnen een maand aan de slag met de eerste campagnes. We zetten de volgende 5 stappen:

Kick-off sessie

Je ontvangt van ons een strategische vragenlijst. Tijdens de kick-off sessie gaan we hierover in gesprek. We zijn benieuwd naar de doelstellingen, kansrijke productgroepen, doelgroepen en concurrentie.

Onderzoek

Op basis van de input gaan we op onderzoek uit. We maken een doelgroep- en concurrentieanalyse en onderzoeken de UX van de website. Ook onderzoeken we welke kanalen het beste bij de doelgroep en doelstellingen passen.

Plan van aanpak

Na de kick-off sessie ontvang je binnen 3 weken het plan van aanpak. We presenteren het plan op jullie locatie. Samen bepalen we de definitieve actiepunten en maken we een planning.

Aan de slag!

Een maand na de kick-off kan de samenwerking van start! We gaan aan de slag met de actiepunten uit het plan van aanpak. We hebben regelmatig contact en houden je op de hoogte van wat we doen.

Optimaliseren en evalueren

Maandelijks sturen we een rapportage met de resultaten, kansen en actiepunten. Tijdens evaluatiemomenten bespreken we hoe het gaat, welke onderdelen aandacht nodig hebben en welke kansen we zien.

Haal meer uit je website met leadgeneratie

THINK IS JOUW NO-NONSENSE PARTNER

Bij THINK doen we aan no-nonsense online marketing: op basis van ervaring, kennis, hard werken en een flinke dosis gezond verstand gaan we voor je aan de slag.

Meer weten over THINK?

Meer uit je website halen met leadgeneratie?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in. We vertellen je graag over de mogelijkheden voor jouw B2B onderneming.

Bedankt! Het formulier is verzonden.