IMPACT MAKEN MET CONTENT

Sterke content trekt de aandacht en zorgt ervoor dat je indruk maakt op je doelgroep. Fotografie, video of het schrijven van teksten. Wij regelen het allemaal voor je.

Content waar je
resultaat mee boekt

Weet je wat zinloos is? Blogs schrijven, video’s maken en posten op social media 'omdat het nu eenmaal moet'. Er is namelijk al heel veel online content. Dat betekent dat jij je uiterste best moet doen om je te onderscheiden van de rest. Een sterke contentstrategie helpt je om echt op te vallen en resultaat te behalen met je inspanningen.

Van losse flodders naar een sterke contentstrategie

Bij THINK zetten we onze online marketing kennis in om jouw verhaal te vertellen. Met overtuigende artikelen, video's en fotografie, bouwen we aan een krachtig merk. We positioneren je bijvoorbeeld als expert in je vakgebied of als aantrekkelijke werkgever. Door de juiste social media kanalen en online campagnes in te zetten, bereikt jouw content de doelgroep heel effectief. Zelfs nog voordat ze naar jouw producten of diensten aan het zoeken zijn.

Daarom kies je voor THINK Content

Geïntegreerde aanpak

Content is geen doel, maar een middel. Je zet het in om je marketingdoelstellingen te behalen. En dat kan alleen als je kijkt naar het hele plaatje en start met een goede strategie.

Killer content

We zorgen voor creatieve content die naadloos aansluit op de behoefte van je doelgroep. Met indrukwekkende artikelen, fotografie en video's overtuigen we potentiële klanten van jouw verhaal.

Effectieve campagnes

Aan sterke content die niemand bereikt heb je niets. Met online campagnes zorgen we ervoor dat mensen in je doelgroep je content op het juiste moment zien. Nog voordat ze klant zijn tot ver daarna.

Content met bereik garantie!

Dat klinkt goed hè? Dat is het ook! Wij zorgen ervoor dat de ontwikkelde content gegarandeerd gezien wordt door de doelgroep. Dat is een belofte waar je ons aan mag houden.
Hoeveel mensen wil jij per maand bereiken?

Aan de slag met content marketing

THINK optimaliseert jouw

Boodschap

Wie ben je, wat doe je, en vooral: waarom ben juist jij interessant? Een heldere boodschap helpt je jouw doelgroep sneller te overtuigen.

Middelen

Samen vertalen we de boodschap naar je website en alle andere (online) marketing- en communicatiemiddelen.

Bereik

Door middel van slimme campagnes en zoekmachineoptimalisatie, bereiken we jouw doelgroep met de juiste boodschap en middelen.

Conversie

Wie zijn jouw ideale klanten? Door conversies te optimaliseren, zetten we websitebezoekers om naar kwalitatieve leads.

LET'S GET STARTED!

Heb je het gehad met losse flodders en wil je resultaatgericht aan de slag met een sterke contentstrategie? Laten we dan snel afspreken.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Jouw website goed laten presteren met SEO doe je niet zomaar. Google moet jouw website namelijk zien als relevant en functioneel. Maar hoe dan? Denk aan het schrijven van blogs gericht op SEO, de broncode van je website schoonhouden, zorgen voor goede hosting, snelle laadtijden, een uitstekende prestatie op mobiel, afbeeldingen voorzien van het juiste format en jouw website begrijpelijk maken voor een klant. Doe je dit goed? Dan zal Google jou een betere SEO ranking geven. Ook is online autoriteit belangrijk.

De kosten van een online recruitment campagne zijn afhankelijk van het aantal vacatures die ingevuld moeten worden. Ook de complexiteit van de functie en de beschikbaarheid van kandidaten spelen een rol. Daarom is het moeilijk om een gemiddelde prijs te noemen. Over het algemeen zijn de kosten veel lager dan het inhuren van een recruitment bureau. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

THINK helpt bedrijven en organisaties met employer branding en vacature marketing. Heb je veel openstaande vacatures en is het moeilijk om deze in te vullen? Laat je voldoende aan je doelgroep zien waarom je een interessante werkgever bent? Wij kunnen je hiermee helpen! Daarnaast kunnen we met online campagnes potentiële kandidaten rechtstreeks bereiken. Ben je HR Manager en kun je hier hulp bij gebruiken? Lees dan over de aanpak van THINK Recruitment marketing.

Ja, geen probleem! Om zichtbaar te zijn in Google zet je zoekmachine marketing in: [SEO](/zoekmachine-optimalisatie-seo) en [SEA (Search Engine Advertising)](/zoekmachine-adverteren-sea). Met SEA kun je adverteren boven de zoekresultaten van Google. Dit is vaak binnen een paar dagen te realiseren. Je betaalt alleen als mensen doorgeklikt hebben op jouw advertentie. Of dit interessant is, hangt af van de kosten per klik en de prijs die jij zou willen betalen voor een verkoop of een nieuwe klant. Bel ons gerust eens op om te bespreken of dit interessant is voor jouw business!

Met SEO optimaliseer je een website om goed zichtbaar te zijn in de organische zoekresultaten. Hier heeft THINK veel ervaring in, en dat gaat ook zeker lukken. Alleen niet binnen een paar dagen.

In principe niet. Wij zien SEO en Google Ads als marketing kanalen. Bij THINK werken we vanuit een doelstelling (bijvoorbeeld 10 nieuwe klanten per maand) en een tactiek (zo effectief mogelijk kwalitatieve doelgroepen bereiken, bewerken en overhalen) om die doelstelling te realiseren. Daar worden de best passende marketing kanalen voor ingezet. De kans is groot dat hier SEO en Google Ads bijzitten, maar het is afhankeljk van je doelstelling, het budget en de marktsituatie op welk moment en op welke manier deze kanalen worden ingezet.

We gaan graag met je om tafel zitten om te horen wat jouw doelstellingen zijn en zoeken dan samen naar de best passende mix om jouw doelstelling online te ondersteunen en realiseren.