IMPACT MAKEN MET CONTENT

Sterke content trekt de aandacht en zorgt ervoor dat je indruk maakt op je doelgroep. Fotografie, video of het schrijven van teksten. Wij regelen het allemaal voor je.

Content waar je
resultaat mee boekt

Weet je wat zinloos is? Blogs schrijven, video’s maken en posten op social media 'omdat het nu eenmaal moet'. Er is namelijk al heel veel online content. Dat betekent dat jij je uiterste best moet doen om je te onderscheiden van de rest. Een sterke contentstrategie helpt je om echt op te vallen en resultaat te behalen met je inspanningen.

Van losse flodders naar een sterke contentstrategie

Bij THINK zetten we onze online marketing kennis in om jouw verhaal te vertellen. Met overtuigende artikelen, video's en fotografie, bouwen we aan een krachtig merk. We positioneren je bijvoorbeeld als expert in je vakgebied of als aantrekkelijke werkgever. Door de juiste social media kanalen en online campagnes in te zetten, bereikt jouw content de doelgroep heel effectief. Zelfs nog voordat ze naar jouw producten of diensten aan het zoeken zijn.

Daarom kies je voor THINK Content

Geïntegreerde aanpak

Content is geen doel, maar een middel. Je zet het in om je marketingdoelstellingen te behalen. En dat kan alleen als je kijkt naar het hele plaatje en start met een goede strategie.

Killer content

We zorgen voor creatieve content die naadloos aansluit op de behoefte van je doelgroep. Met indrukwekkende artikelen, fotografie en video's overtuigen we potentiële klanten van jouw verhaal.

Effectieve campagnes

Aan sterke content die niemand bereikt heb je niets. Met online campagnes zorgen we ervoor dat mensen in je doelgroep je content op het juiste moment zien. Nog voordat ze klant zijn tot ver daarna.

Content met bereik garantie!

Dat klinkt goed hè? Dat is het ook! Wij zorgen ervoor dat de ontwikkelde content gegarandeerd gezien wordt door de doelgroep. Dat is een belofte waar je ons aan mag houden.
Hoeveel mensen wil jij per maand bereiken?

Aan de slag met content marketing

THINK optimaliseert jouw

Boodschap

Wie ben je, wat doe je, en vooral: waarom ben juist jij interessant? Een heldere boodschap helpt je jouw doelgroep sneller te overtuigen.

Middelen

Samen vertalen we de boodschap naar je website en alle andere (online) marketing- en communicatiemiddelen.

Bereik

Door middel van slimme campagnes en zoekmachineoptimalisatie, bereiken we jouw doelgroep met de juiste boodschap en middelen.

Conversie

Wie zijn jouw ideale klanten? Door conversies te optimaliseren, zetten we websitebezoekers om naar kwalitatieve leads.

LET'S GET STARTED!

Heb je het gehad met losse flodders en wil je resultaatgericht aan de slag met een sterke contentstrategie? Laten we dan snel afspreken.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Om er achter te komen welke online marketing specialist in Breda het beste bij je past kijk je naar je bedrijfsgrote en je doelstellingen.


Kijk eerst zelf eens in Google, welke online marketing specialisten ui Breda zijn zelf goed zichtbaar in Google? Kijk vervolgens op de blog van de specialist en vraag je af of de onderwerpen aansluiten bij wat de stijl en kwaliteit die jij zoekt! Kijk ook naar de teksten, zijn deze goed geschreven of staan ze (te) vol met zoekwoorden? Kijk goed naar de uitstraling en klanten, is dat wat bij jouw past?


Er zijn verschillende soorten onlne marketing specialisten in Breda. Freelance online marketeers (vaak hoog niveau van 1 marketing discipline), Kleine bureau's en grote bureau's. Bij online marketing bureau's kan je een onderscheid maken tussen verkoopgedreven en marketinggedreven. De verkoopgedreven bureau's werken vaak met pakketten en hebben veel accountmanagers in dienst die je bellen dat je niet goed vindbaar bent. Ze adverteren soms zelf wel in Google maar zijn in de organische (niet betaalde) zoekresultaten vaak niet vindbaar.


Marketinggedreven online marketing bureau's leveren meestal maatwerk, hebben een goed verhaal op de overons pagina, vertellen over hun visie in plaats van pakketten en in de teamsamenstelling zie je meer inhoudelijke medewerkers dan verkopers.


Bij THINK hebben we geen verkopers, alleen specialisten. Wij leveren maatwerk en hebben specialisten op het gebied van marketing strategie, SEO (zoekmachine optimalisatie, SEA (Google Ads), social media marketing, Analytics, en conversie optimalisatie.

Veel bedrijven vragen zich af of ze zelf een marketeer aan moeten nemen of online marketing uitbesteden. Beide situaties hebben voor- en nadelen.

Voordelen van online marketing uitbesteden aan THINK: Een breed team van online marketing specialisten die samen meer ervaring en kennis hebben dan een 'generalist'. Routine van onze online marketeers, effectieve werkprocessen en toegang tot slimme software tools geven vaak sneller resultaat dan een inhouse marketeer die deze omstandigheden niet heeft. Een inhouse marketeer zit dichter op de dagelijkse gang van zaken en kan zich focussen op een segment. De ideale situatie is in veel gevallen de combinatie. En THINK kan ook een hybride variant aanbieden. Sparren over online marketing kansen?

Ja, geen probleem! Om zichtbaar te zijn in Google zet je zoekmachine marketing in: [SEO](/zoekmachine-optimalisatie-seo) en [SEA (Search Engine Advertising)](/zoekmachine-adverteren-sea). Met SEA kun je adverteren boven de zoekresultaten van Google. Dit is vaak binnen een paar dagen te realiseren. Je betaalt alleen als mensen doorgeklikt hebben op jouw advertentie. Of dit interessant is, hangt af van de kosten per klik en de prijs die jij zou willen betalen voor een verkoop of een nieuwe klant. Bel ons gerust eens op om te bespreken of dit interessant is voor jouw business!

Met SEO optimaliseer je een website om goed zichtbaar te zijn in de organische zoekresultaten. Hier heeft THINK veel ervaring in, en dat gaat ook zeker lukken. Alleen niet binnen een paar dagen.

THINK heeft software waarmee we concurrenten kunnen analyseren. Hoeveel bezoekers ze op hun website hebben, waar ze vandaan komen, of ze online adverteren, wat ze daarvoor betalen en hoe sterk hun online autoriteit is. Lees meer over onze online concurrentieanalyse

Zeker! Goede content heeft invloed op je SEO score. Echter naast content zijn er nog veel meer factoren die je SEO score beïnvloeden. Onze SEO specialisten adviseren je hier graag bij.