Krijg inzicht in hoe jouw organisatie het meeste uit online marketing kan halen
Ben je benieuwd of je wel de beste resultaten uit je online marketing haalt? Of weet je niet of je wel in de juiste activiteiten en kanalen investeert?
Als je geen specialist bent kan online marketing nogal ongrijpbaar zijn. Of je nu samenwerkt met een extern bureau of met een online specialist in dienst. Vraag daarom eens een onafhankelijke online marketing audit aan!
Je meer inzicht in de werkzaamheden en resultaten van je online marketing partij wil;
Je al een tijdje met een online marketingbureau samenwerkt maar je wel weer eens behoefte aan nieuwe ideeën hebt;
Je een online specialist in dienst hebt genomen en hulp nodig hebt om zijn of haar werk te beoordelen.
(Of alleen waar jij behoefte aan hebt)
THINK heeft jarenlange ervaring met het opstellen en uitvoeren van online strategieën. Onze specialisten geven eerlijk advies en transparante uitleg. Zo haal jij meer rendement uit je online marketing.
THINK is een no-nonsense online marketing bureau. We vertellen je eerlijk wat wel en niet werkt en waarom.
We komen altijd tot nieuwe inzichten en ideeën om de resultaten te verbeteren of om kosten te besparen.
Met meer dan 20 jaar ervaring kijken we verder dan alleen de kwaliteit van campagnes. We onderzoeken ook of de activiteiten aansluiten op je strategie.
Doelgroepactivatie voor Profoto: Uitverkocht event en een wachtlijst!
Profoto is een premiummerk in flitsapparatuur voor professionele fotografen, bekend om hun inspirerende content en sterke merkimago. Maar wat als je doelgroep het product eerst moet ervaren om overtuigd te raken? Dat was precies de uitdaging waarvoor Profoto ons inschakelde. Het resultaat?
Tijdens een intakegesprek leren we elkaar kennen. We bespreken je doelstellingen, strategie en waar je tegenaan loopt.
We krijgen graag toegang tot de accounts waar je mee werkt. Hiervoor sturen we een handig stappenplan.
We onderzoeken de kwaliteit van je campagnes, social media en SEO. Wat kan er beter? Waar kun je meer uithalen of juist op besparen?
We analyseren de concurrentie en je strategie. Welke positie neem je in? En passen de werkzaamheden bij je doelstellingen?
Het rapport en de adviezen presenteren we aan je. Zo kun je vragen stellen en weet je precies waar de prioriteiten liggen.
Wil je de resultaten van je hele online marketing onder de loep nemen? Of ben je benieuwd hoe je het rendement van SEO, SEA of social media kunt verhogen? We bespreken graag hoe we je het beste kunnen helpen.
Om er achter te komen welke online marketing specialist in Breda het beste bij je past kijk je naar je bedrijfsgrote en je doelstellingen.
Kijk eerst zelf eens in Google, welke online marketing specialisten ui Breda zijn zelf goed zichtbaar in Google? Kijk vervolgens op de blog van de specialist en vraag je af of de onderwerpen aansluiten bij wat de stijl en kwaliteit die jij zoekt! Kijk ook naar de teksten, zijn deze goed geschreven of staan ze (te) vol met zoekwoorden? Kijk goed naar de uitstraling en klanten, is dat wat bij jouw past?
Er zijn verschillende soorten onlne marketing specialisten in Breda. Freelance online marketeers (vaak hoog niveau van 1 marketing discipline), Kleine bureau's en grote bureau's. Bij online marketing bureau's kan je een onderscheid maken tussen verkoopgedreven en marketinggedreven. De verkoopgedreven bureau's werken vaak met pakketten en hebben veel accountmanagers in dienst die je bellen dat je niet goed vindbaar bent. Ze adverteren soms zelf wel in Google maar zijn in de organische (niet betaalde) zoekresultaten vaak niet vindbaar.
Marketinggedreven online marketing bureau's leveren meestal maatwerk, hebben een goed verhaal op de overons pagina, vertellen over hun visie in plaats van pakketten en in de teamsamenstelling zie je meer inhoudelijke medewerkers dan verkopers.
Bij THINK hebben we geen verkopers, alleen specialisten. Wij leveren maatwerk en hebben specialisten op het gebied van marketing strategie, SEO (zoekmachine optimalisatie, SEA (Google Ads), social media marketing, Analytics, en conversie optimalisatie.
Door het implementeren van Google Consent Mode V2 krijgen website eigenaren meer inzicht in data, zelfs als bezoekers geen cookies accepteren, door middel van data modellering met 'cookieless pings'.
Jouw website goed laten presteren met SEO doe je niet zomaar. Google moet jouw website namelijk zien als relevant en functioneel. Maar hoe dan? Denk aan het schrijven van blogs gericht op SEO, de broncode van je website schoonhouden, zorgen voor goede hosting, snelle laadtijden, een uitstekende prestatie op mobiel, afbeeldingen voorzien van het juiste format en jouw website begrijpelijk maken voor een klant. Doe je dit goed? Dan zal Google jou een betere SEO ranking geven. Ook is online autoriteit belangrijk.
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) verbetert de online zichtbaarheid door de website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Dit omvat technische optimalisaties, contentoptimalisatie en het verkrijgen van kwalitatieve backlinks.
Een goed uitgevoerde SEO-strategie zorgt ervoor dat de website hoger rankt in de zoekresultaten, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële klanten. Hoe beter je website aansluit op de zoekintentie van gebruikers, hoe groter de kans dat ze op jouw website terechtkomen.
Wil je meer leren over zoekmachineoptimalisatie? Lees dan verder op onze SEO-pagina
Hoewel UX en UI nauw met elkaar verbonden zijn, zijn het verschillende concepten:
UX (User Experience):
Richt zich op de algehele ervaring die een gebruiker heeft bij het interactieproces met een product, systeem of dienst.
Het gaat om het begrijpen van de behoeften, doelen en gedrag van de gebruiker, en het ontwerpen van een product dat nuttig, bruikbaar en wenselijk is.
UX omvat aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, informatiearchitectuur en gebruikeronderzoek.
UI (User Interface):
Richt zich op de visuele aspecten van een product, zoals de lay-out, typografie, kleuren en iconen.
Het gaat om het ontwerpen van een interface die esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken is.
UI is het deel waar de gebruiker daadwerkelijk mee in contact komt.
Kort gezegd:
UX gaat over de algehele ervaring, terwijl UI gaat over de visuele presentatie.
UX is de basis, en UI is de manier waarop die basis wordt gepresenteerd.
Andere veel gestelde vragen zijn:
Wat is het belang van UX?
Hoe meet je de kwaliteit van UX?
Wat zijn de belangrijkste UX-principes?
Wat is het verschil tussen CX en UX?