Over ons

Over THINK

THINK is een creatief online marketing bureau uit Breda. Wij helpen ambitieuze bedrijven en organisaties hun groeidoelstelling te behalen. Dat doen we door verschillende marketingdisciplines te combineren. Daarbij zijn we transparant over de mogelijkheden. Met één doel voor ogen: jouw succes.   

Online marketing volgens THINK

Wij geloven niet dat de nummer 1 positie in Google jouw hoofddoel is. Grote kans dat je meer naamsbekendheid, klanten of omzet wil. Een goede positie in de zoekresultaten is fantastisch, maar online marketing is volgens ons meer dan snel scoren met leuke cijfers. Wij gaan voor duurzame groei. Om dat te bereiken duiken we in het hoofd van je doelgroep. Op basis van gedragspsychologie, jarenlange ervaring en data-analyse gaan we aan de slag met de marketingmix die jou het beste rendement oplevert. 

De THINK werkwijze

Iedere marketinguitdaging is anders. Daarom is onze aanpak maatwerk. Bij ons zijn de lijntjes kort en zit je altijd aan tafel met de mensen die je kunnen helpen op zowel strategisch als operationeel niveau. Wij zijn geen jaknikkers, maar vertellen je eerlijk hoe je ervoor staat. Dat is niet altijd wat je wil horen, maar wel wat je nodig hebt om te groeien. Via ons eigen ontwikkelde rapportagesysteem houd je precies in de gaten of jouw investering rendeert. Hierin vind je meer dan de standaard tabellen en data. We monitoren concurrenten en delen continu kansen met je. 

Waarin THINK zich onderscheidt

Wij zijn niet je bureau, maar je strategisch sparringpartner. We denken niet in marketingkanalen, maar in groeimogelijkheden voor je organisatie. Door het stellen van kritische vragen en intensief met je te sparren komt er energie vrij. Bij jou én bij ons. We vertalen je doelstelling in een praktische aanpak en helpen je bij de uitvoering. Ons team gaat voor je aan de slag of we helpen jouw team het beste uit zichzelf te halen. Samenwerken is waar we goed in zijn.

THINK biedt meer 

De online wereld verandert continu en THINK groeit mee. We begonnen als SEO en SEA specialisten en bereikten de doelgroep van onze klanten via de zoekmachines. Om het resultaat voor onze klanten te maximaliseren voegden we de specialisaties social media marketing en conversie optimalisatie toe. Dit biedt de mogelijkheid te kiezen voor een geïntegreerde aanpak waarbij de verschillende marketingkanalen efficiënt samenwerken. Hiermee ondersteun je de klantreis op de momenten die er echt toe doen en behaal je de beste resultaten.

THINK Content en THINK Recruitment zorgen voor een verdere versterking van je onderneming. Met waardevolle content positioneer je jouw organisatie als expert in je vakgebied. En door het bouwen van een sterk werkgeversmerk en het inzetten van online campagnes weet die ene speld in de hooiberg jou te vinden, in plaats van andersom. 

De klanten van THINK

Onze klanten zijn ambitieus. Ze willen groeien en gebruiken daar hun online kanalen voor. Hun uitdaging is te omvangrijk voor een freelancer die gespecialiseerd is in één marketingdiscipline en ze willen niet het zoveelste project zijn voor een groot bureau. Ze kiezen voor THINK omdat we inhoudelijk werken op het niveau van de grote jongens, maar toch heel persoonlijk en betrokken zijn. 

Ons team

Bij THINK laten we graag onze hersens kraken. Iedereen is breed opgeleid en heeft daarnaast zijn eigen specialisme waarin hij of zij uitblinkt. Voor de een is dat het bedenken van een complete marketingaanpak, het rendabel inzetten van Google Ads of zoekmachineoptimalisatie (SEO). Juist die combinatie maakt dat geen enkele marketinguitdaging ons te gek is. Daarnaast werken we met een flexibele schil van freelancers en partners.   • Almar

  Online marketeer

 • Carli

  Online marketeer

 • Demy

  Online marketeer

 • Dennis

  Online marketeer & SEA specialist

 • Harm

  Marketing & business consultant

 • Jeroen

  Online marketing strateeg & Eigenaar

 • Laetitia

  Sr. online marketeer & Strategy lead

 • Mark

  Marketing & business consultant

 • Robyn

  Online marketeer

Online Marketing Vacatures

THINK is op zoek naar online marketeers. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of ken je iemand die goed bij ons past?

Online marketing vacatures

Wij zijn THINK

Echte specialisten

20 jaar ervaring gecombineerd met jong talent zorgt voor een hoog kennisniveau. We blijven onszelf ontwikkelen en denken buiten de gebaande paden. Daarmee geven we jou voorsprong.

Gek op uitdagingen

We worden enthousiast van uitdagingen waarvoor we op zoek moeten naar creatieve oplossingen. En we dagen jou ook uit. Door je steeds te inspireren met nieuwe kansen haal jij het beste uit je organisatie.

Samenwerken

Samen behalen we de beste resultaten. Wij zijn niet je ‘bureau’ maar je strategisch sparringpartner. Met de meeste klanten werken we al jaren samen en zijn we echt een verlengstuk van de organisatie.

Korte vraag of gewoon even sparren?

Maak een afspraak of bel met Harm via 076-8883080. We denken graag met je mee!

Ik plan graag een afspraak!