THINK is een creatief online marketing bureau uit Breda. Wij helpen ambitieuze bedrijven en organisaties hun groeidoelstelling te behalen. Dat doen we door verschillende marketingdisciplines te combineren. Daarbij zijn we transparant over de mogelijkheden. Met één doel voor ogen: jouw succes.
Wij geloven niet dat de nummer 1 positie in Google jouw hoofddoel is. Grote kans dat je meer naamsbekendheid, klanten of omzet wil. Een goede positie in de zoekresultaten is fantastisch, maar online marketing is volgens ons meer dan snel scoren met leuke cijfers. Wij gaan voor duurzame groei. Om dat te bereiken duiken we in het hoofd van je doelgroep. Op basis van gedragspsychologie, jarenlange ervaring en data-analyse gaan we aan de slag met de marketingmix die jou het beste rendement oplevert.
Iedere marketinguitdaging is anders. Daarom is onze aanpak maatwerk. Bij ons zijn de lijntjes kort en zit je altijd aan tafel met de mensen die je kunnen helpen op zowel strategisch als operationeel niveau. Wij zijn geen jaknikkers, maar vertellen je eerlijk hoe je ervoor staat. Dat is niet altijd wat je wil horen, maar wel wat je nodig hebt om te groeien. Via ons eigen ontwikkelde rapportagesysteem houd je precies in de gaten of jouw investering rendeert. Hierin vind je meer dan de standaard tabellen en data. We monitoren concurrenten en delen continu kansen met je.
Wil je het maximale uit je campagnes halen? Onze marketeers zijn experts op het gebied van Google Ads.
Wil je weten welke bedrijven jouw website bezoeken en hoe ze navigeren? Met LeadInfo krijg je direct inzicht.
Wij zijn niet je bureau, maar je strategisch sparringpartner. We denken niet in marketingkanalen, maar in groeimogelijkheden voor je organisatie. Door het stellen van kritische vragen en intensief met je te sparren komt er energie vrij. Bij jou én bij ons. We vertalen je doelstelling in een praktische aanpak en helpen je bij de uitvoering. Ons team gaat voor je aan de slag of we helpen jouw team het beste uit zichzelf te halen. Samenwerken is waar we goed in zijn.
De online wereld verandert continu en THINK groeit mee. We begonnen als SEO en SEA specialisten en bereikten de doelgroep van onze klanten via de zoekmachines. Om het resultaat voor onze klanten te maximaliseren voegden we de specialisaties social media marketing en conversie optimalisatie toe. Dit biedt de mogelijkheid te kiezen voor een geïntegreerde aanpak waarbij de verschillende marketingkanalen efficiënt samenwerken. Hiermee ondersteun je de klantreis op de momenten die er echt toe doen en behaal je de beste resultaten.
THINK Content en THINK Recruitment zorgen voor een verdere versterking van je onderneming. Met waardevolle content positioneer je jouw organisatie als expert in je vakgebied. En door het bouwen van een sterk werkgeversmerk en het inzetten van online campagnes weet die ene speld in de hooiberg jou te vinden, in plaats van andersom.
Onze klanten zijn ambitieus. Ze willen groeien en gebruiken daar hun online kanalen voor. Hun uitdaging is te omvangrijk voor een freelancer die gespecialiseerd is in één marketingdiscipline en ze willen niet het zoveelste project zijn voor een groot bureau. Ze kiezen voor THINK omdat we inhoudelijk werken op het niveau van de grote jongens, maar toch heel persoonlijk en betrokken zijn.
Bij THINK laten we graag onze hersens kraken. Iedereen is breed opgeleid en heeft daarnaast zijn eigen specialisme waarin hij of zij uitblinkt. Voor de een is dat het bedenken van een complete marketingaanpak, het rendabel inzetten van Google Ads of zoekmachineoptimalisatie (SEO). Juist die combinatie maakt dat geen enkele marketinguitdaging ons te gek is. Daarnaast werken we met een flexibele schil van freelancers en partners.
Online marketeer
Online marketeer
Online marketeer & SEA specialist
Marketing & business consultant
Online marketing strateeg & Eigenaar
Sr. online marketeer & Strategy lead
Online marketeer
Online Marketeer
THINK is op zoek naar online marketeers. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of ken je iemand die goed bij ons past?
20 jaar ervaring gecombineerd met jong talent zorgt voor een hoog kennisniveau. We blijven onszelf ontwikkelen en denken buiten de gebaande paden. Daarmee geven we jou voorsprong.
We worden enthousiast van uitdagingen waarvoor we op zoek moeten naar creatieve oplossingen. En we dagen jou ook uit. Door je steeds te inspireren met nieuwe kansen haal jij het beste uit je organisatie.
Samen behalen we de beste resultaten. Wij zijn niet je ‘bureau’ maar je strategisch sparringpartner. Met de meeste klanten werken we al jaren samen en zijn we echt een verlengstuk van de organisatie.
Maak een afspraak of bel met Harm via 076-8883080. We denken graag met je mee!
SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Door een website technisch, op het gebied van content en autoriteit te optimaliseren maak je websites beter vindbaar in zoekmachines als Google en Bing.
SEA staat voor zoekmachine adverteren
CRO staat voor conversie ratio optimaliseren
CTR is het percentage gebruikers dat doorklikt
Hoewel UX en UI nauw met elkaar verbonden zijn, zijn het verschillende concepten:
UX (User Experience):
Richt zich op de algehele ervaring die een gebruiker heeft bij het interactieproces met een product, systeem of dienst.
Het gaat om het begrijpen van de behoeften, doelen en gedrag van de gebruiker, en het ontwerpen van een product dat nuttig, bruikbaar en wenselijk is.
UX omvat aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, informatiearchitectuur en gebruikeronderzoek.
UI (User Interface):
Richt zich op de visuele aspecten van een product, zoals de lay-out, typografie, kleuren en iconen.
Het gaat om het ontwerpen van een interface die esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken is.
UI is het deel waar de gebruiker daadwerkelijk mee in contact komt.
Kort gezegd:
UX gaat over de algehele ervaring, terwijl UI gaat over de visuele presentatie.
UX is de basis, en UI is de manier waarop die basis wordt gepresenteerd.
Andere veel gestelde vragen zijn:
Wat is het belang van UX?
Hoe meet je de kwaliteit van UX?
Wat zijn de belangrijkste UX-principes?
Wat is het verschil tussen CX en UX?
Google Ads biedt verschillende advertentieformaten, elk met een eigen doel en strategie.
Zoekadvertenties zijn tekstadvertenties die boven de organische zoekresultaten verschijnen wanneer iemand een relevante zoekopdracht invoert. Deze advertenties zijn ideaal voor bedrijven die direct willen inspelen op koopintenties en conversies willen stimuleren.
Display advertenties zijn visuele banners of tekstadvertenties die worden weergegeven op websites binnen het Google Display Netwerk. Ze zijn vooral effectief voor branding en remarketing, waarbij je doel is om je merk in de kijker te spelen bij een breder publiek.
Shopping advertenties tonen productinformatie zoals afbeeldingen, prijzen en winkelnaam. Deze advertenties verschijnen boven de zoekresultaten wanneer gebruikers naar specifieke producten zoeken. Ze zijn perfect voor e-commercebedrijven die hun producten direct willen promoten.
De keuze voor het juiste advertentietype hangt af van je marketingdoelen. Zoekadvertenties werken goed voor directe conversies, terwijl display- en shopping advertenties vooral bijdragen aan naamsbekendheid en productpromotie.
Wil je weten welke advertentievorm het beste past bij jouw bedrijf? Bekijk onze SEA-strategieën voor maximale impact.
Klaar om je SEA-campagnes naar een hoger niveau te tillen? Lees verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen met effectieve zoekmachine-advertenties (SEA)!
Het succes van online marketing meet je met data, niet met onderbuikgevoel. Gebruik KPI’s (Key Performance Indicators) zoals:
Met tools zoals Google Analytics, Google Ads en social media dashboards krijg je inzicht in wat werkt en wat geoptimaliseerd moet worden.
Benieuwd waar jouw kansen liggen? Laat ons een online marketing audit uitvoeren!
Een traditionele salespitch werkt niet bij Gen Z. Je marketingstrategie moet gebouwd zijn op authenticiteit, snelle en visuele communicatie, en maatschappelijke relevantie. Verplaats je in hun leefwereld: ze scrollen razendsnel en bepalen binnen enkele seconden of je merk relevant is.
Gebruik platforms als TikTok en Instagram, werk met micro-influencers die echt bij je merk passen, en vermijd generieke content. Denk ook aan interactie: polls, challenges en user-generated content versterken de band.
Wil je weten welke strategie wél werkt voor deze doelgroep? Lees dan de strategieën die we in onze blog uitlichten: Generatie Z met déze insteek zijn ze écht wel te bereiken.