THINK Online werken bij traject

WERKEN BIJ TRAJECT

Van losse vacatures naar sterk werkgeversmerk

Trek de kandidaten aan
die écht bij jou passen

Wil jij ervoor zorgen dat de ideale kandidaten je niet alleen nu maar ook in de toekomst weten te vinden? Met de juiste employer branding positioneren we jouw bedrijf als interessante werkgever. Samen vinden we jouw werkgeversverhaal en vertalen dit naar een sterke Werken Bij omgeving en overtuigende vacatureteksten.

Om je ideale kandidaten op het juiste moment te bereiken, werken we een campagnestrategie uit. We zorgen dat je in iedere fase van de employee journey aanwezig bent. Dus ook al ver voordat de doelgroep actief op vacaturesites zoekt. We brengen je werkgeversmerk en vacatures op het juiste moment onder de aandacht. Zo zorgen we dat jij de kandidaten aantrekt die écht bij jou passen!

Verspreid vacatures via

  • Social media advertenties

  • Google advertenties

  • Display advertenties

  • Vakinhoudelijke websites

  • Vacaturesites

Waarom een Werken Bij traject?

Bouw een sterk werkgeversmerk voor nu én voor in de toekomst

Bereik ideale kandidaten in iedere fase van de employee journey

Overtuig kandidaten met een aantrekkelijke Werken Bij omgeving

In 7 stappen een online recruitment strategie?

Download onze whitepaper en ga zelf aan de slag!

Download de whitepaper

Aanwezig in alle fases van de employee journey

Met aandacht voor alle fases van de employee journey maak je een transitie van het 'uitzetten van een vacature' naar een sterk werkgeversmerk. In de huidige krappe arbeidsmarkt geen overbodige luxe.

SEE

Zet jouw werkgeversmerk op de kaart
Met branding campagnes laten we zien dat jij een super interessante werkgever bent. We brengen je werkgeversmerk onder de aandacht van je doelgroep. Nog voordat deze actief naar vacatures zoekt!

THINK

Vertel jouw werkgeversverhaal
We vertalen jouw verhaal naar een sterke Werken Bij omgeving. Daarbij spelen we in op de behoeften van je doelgroep. We laten zien waarom die ideale kandidaat bij jou moet komen werken, en niet bij de concurrent.

DO

Laat de ideale kandidaten solliciteren
Super scherpe en onderscheidende vacatureteksten zorgen ervoor dat jouw ideale kandidaten solliciteren. En degenen die dat niet meteen doen? Die verliezen we niet uit het oog en bereiken we opnieuw met advertenties.

CARE

Maak van je medewerkers je ambassadeurs
We helpen je om tevreden medewerkers in te zetten als ambassadeurs van je bedrijf. Want wie kan er nu beter vertellen hoe het is om ergens te werken dan de mensen zelf? En je medewerkers voelen zich hierdoor ook nog eens extra gewaardeerd!

Cases

Daarom kies je voor THINK Recruitment

Customer journey see-think-do-care

Effectieve campagnes

Nooit meer zomaar vacatures online zetten en maar 'hopen op het beste'. Met online campagnes hebben we realtime inzicht in de resultaten en kunnen we snel bijsturen.

Online marketing kennis

De vacaturemarkt was nog nooit zo concurrerend. THINK heeft meer dan 20 jaar online marketing ervaring in huis. Die zetten we graag in om jouw vacatures te vullen.

Sterke vacatureteksten

Een vacaturetekst is veel meer dan alleen een functiebeschrijving. We helpen je aan vacatures die wél overtuigen. En optimaliseren ze ook nog eens voor de verschillende kanalen.

STARTEN MET EEN WERKEN BIJ TRAJECT?

Wil je jouw werkgeversmerk op de kaart zetten en kandidaten aantrekken die écht bij je passen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Ik plan graag een afspraak!