SLIMMER WERVEN,
HARDER GROEIEN

Wij helpen jouw organisatie in no-time aan een ijzersterk team door middel van online Recruitment Marketing.

Met slimme campagnes
vullen we jouw vacatures

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Dan weet je hoe moeilijk het is om de juiste kandidaat te vinden. Alleen een vacature online plaatsen is niet meer genoeg. Je concurreert namelijk met heel veel werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Met een krachtige online marketingaanpak onderscheid jij je van de rest.

Bij THINK zetten we onze online marketing kennis in om jouw vacatures te vullen. Met slimme online campagnes bereiken we de juiste kandidaten, zelfs nog voordat ze aan het zoeken zijn. Wil je nog een stapje verder gaan en jouw bedrijf echt als interessante werkgever op de kaart zetten? Met een sterke Werken Bij-strategie ben je altijd zichtbaar bij jouw ideale kandidaten

BEREIK JE DOELGROEP ZONDER TUSSENKOMST VAN RECRUITERS

Een stevige Werken Bij-strategie, recruitment campagnes of snel een vacature boosten? Wat je vraagstuk ook is, wij gaan aan de slag voor jou!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat de cijfers zeggen

150 sollicitanten binnen 3 maanden

Succesvolle samenwerking Active Ants

944% meer sollicitanten

Succes met online recruitment voor PlaytoWork

10.000 kandidaten bereikt in 24 uur

Succes met online recruitment voor Amarant

In 7 stappen een online recruitment strategie?

Download onze gratis whitepaper en ga zelf aan de slag!

Download de whitepaper

Waar THINK bij kan helpen

Customer journey see-think-do-care

Werken Bij traject

Als je aan de slag wilt met een stevige Werken Bij-strategie voor een sterk werkgeversmerk, voor nu én voor de toekomst.

Lees meer hierover

THINK Online werken bij traject

Online recruitment campagnes

Als je meerdere vacatures wil promoten zonder afhankelijk te zijn van recruiters of vacaturesites.

Lees meer hierover

Online vacature boosten

Als je nsel 1 of 2 vacatures wil vullen en te weinig kwalitatieve sollicitaties krijgt uit vacaturesites.

Lees meer hierover

Waarom recruitment marketing?

Zet je recruitmentbudget slim in: campagnes zijn veel goedkoper dan traditionele recruiters!

Bereik potentiële kandidaten direct, zonder tussenkomst van vacaturesites of recruiters

Bereik de ideale kandidaat op social media al voordat die actief op zoek is op vacaturesites

Benieuwd waar THINK bij heeft geholpen?

Bekijk onze recruitment cases en laat je inspireren over de mogelijkheden.

Bekijk hier onze recruitment cases

SNEL STARTEN MET RECRUITMENT MARKETING?

Wil je ervoor zorgen dat die speld in de hooiberg jou weet te vinden en met plezier voor je gaat werken? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs om te bespreken hoe jij aan je volgende talent komt.

Ik plan graag een afspraak!

Veelgestelde vragen

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. In het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit is een onderdeel van zoekmachinemarketing waarbij de activiteiten ervoor zorgen dat je website goed vindbaar is in zoekmachines als Google en Bing. De optimalisatie heeft betrekking op techniek, content en autoriteit.

Een uitgebreidere uitleg lees je hieronder:

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is een belangrijk proces waarbij de inhoud en techniek van een website worden geoptimaliseerd om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Het is een cruciaal onderdeel van digitale marketing, omdat het ervoor zorgt dat je website beter vindbaar is voor potentiële klanten.

Het doel van SEO is om zoekmachines te helpen begrijpen waar je website over gaat en welke informatie relevant is voor gebruikers die bepaalde zoektermen invoeren. Door de inhoud en techniek van je website te optimaliseren, kun je de zoekmachines laten zien dat jouw website de meest relevante informatie bevat voor bepaalde zoektermen.

Er zijn verschillende aspecten van SEO die moeten worden geoptimaliseerd om een website hoger te laten scoren in de zoekresultaten. Enkele belangrijke elementen zijn:

  • Zoekwoordenonderzoek: Door het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek kun je bepalen welke zoektermen het meest relevant zijn voor je bedrijf en welke zoekwoorden potentiële klanten waarschijnlijk zullen gebruiken. Door deze zoekwoorden op de juiste manier in je website te integreren, kun je de kans vergroten dat zoekmachines jouw website als relevant beschouwen.
  • On-page optimalisatie: On-page optimalisatie omvat verschillende technieken die kunnen worden toegepast om de inhoud van je website te optimaliseren. Dit omvat onder andere het gebruik van relevante zoekwoorden in de titels, subkoppen en bodytekst van de pagina's.
  • Technische optimalisatie: Technische optimalisatie omvat het optimaliseren van de technische aspecten van je website, zoals de laadsnelheid, de site-architectuur en de metadata. Door deze technische aspecten te optimaliseren, kun je ervoor zorgen dat zoekmachines je website beter begrijpen en indexeren.
  • Linkbuilding: Linkbuilding omvat het verkrijgen van externe links naar je website van andere websites. Dit kan helpen om de autoriteit van je website te vergroten en de kans te vergroten dat zoekmachines je website als relevant beschouwen voor bepaalde zoektermen.

SEO is een continu proces dat regelmatig moet worden bijgewerkt om ervoor te zorgen dat je website hoger blijft scoren in de zoekresultaten. Hoewel het soms wat tijd kan kosten voordat je resultaten ziet, kan het investeren in SEO op de lange termijn bijdragen aan de groei en het succes van je bedrijf.

De kracht van online vacature marketing is dat je potentiële kandidaten direct kunt bereiken via kanalen als Google, Google for Jobs, Indeed, Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook als het aanbod schaars is werkt deze manier van kandidaten werven erg goed. Natuurlijk is het wel nodig dat er 'vissen in de vijver zitten'. Voor bepaalde functies zijn er simpelweg niet of nauwelijks werkzoekenden. THINK Recruitment kan je ook helpen met een overkoepelende employer branding strategie om jezelf als interessante werkgever neer te zetten. En daar profiteren al je toekomstige wervingsactiviteiten weer van.

Zeker! Goede content heeft invloed op je SEO score. Echter naast content zijn er nog veel meer factoren die je SEO score beïnvloeden. Onze SEO specialisten adviseren je hier graag bij.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Door een website technisch, op het gebied van content en autoriteit te optimaliseren maak je websites beter vindbaar in zoekmachines als Google en Bing.

SEA staat voor zoekmachine adverteren

CRO staat voor conversie ratio optimaliseren

CTR is het percentage gebruikers dat doorklikt

Jouw website goed laten presteren met SEO doe je niet zomaar. Google moet jouw website namelijk zien als relevant en functioneel. Maar hoe dan? Denk aan het schrijven van blogs gericht op SEO, de broncode van je website schoonhouden, zorgen voor goede hosting, snelle laadtijden, een uitstekende prestatie op mobiel, afbeeldingen voorzien van het juiste format en jouw website begrijpelijk maken voor een klant. Doe je dit goed? Dan zal Google jou een betere SEO ranking geven. Ook is online autoriteit belangrijk.