VIDEO MARKETING

Het gebruik van video marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mensen besteden hun tijd grotendeels aan het kijken van video’s en de huidige generatie is hier ook enorm voorstander van. Daarmee kun je als bedrijf niet achterblijven. Video marketing worden op ontelbare manieren gebruikt. Denk aan productlanceringen, lifestyle reclames, branding, how-to video’s en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarmee ook toepasbaar op elk bedrijf.

Maar wat is het nut voor jou? Nou, het gebruik van video marketing kan flink wat voordelen met zich mee brengen. 

  1. Meer verkeer naar jouw website

  2. Men spendeert meer tijd op je website

  3. Meer online feeling bij jouw bedrijf

  4. Speelt in op emotie

Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af waar je dan moet beginnen en wat voor video’s van toepassing zijn op jouw bedrijf? Nou daar kunnen wij jou bij helpen!

Relevante doelgroep

Om zomaar een met video marketing te beginnen zodat je mee kan doen aan de rage heeft weinig zin. Je moet duidelijk op papier hebben wat jouw doelgroep wilt zien en daarmee ook een doelstelling voor jezelf creëren. Wij verzorgen dit onderzoek voor je en kijken grondig naar de interesses van jouw doelgroep en de kansen die je kunt benutten.

Video marketing Platformen

Met alle platformen die tegenwoordig bestaan moet er natuurlijk een keuze gemaakt worden waar je gebruik van wilt maken. Je moet je doelgroep bereiken waar deze aanwezig is. Bij THINK kijken wij bij het doelgroeponderzoek naar de platformen en de aanwezigheid. Zo weet je dat jouw video’s voor de beste cijfers gaan zorgen.

Identiteit van jouw bedrijf

Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en unieke eigenschappen. Anders zouden we alles bij één bedrijf kopen. THINK kijkt namelijk verder dan de uitstraling, en zoekt naar de kern waar jouw bedrijf op is gebouwd. Zodra de ware passie van een bedrijf vertaald is naar een concreet idee ben jij in staat om new prospects te benaderen en hen te overtuigen van jouw kwaliteiten. 

Ook met video marketing beginnen?

Video marketing is dé tool om jouw doelgroep te overtuigen. En dat met eindeloos inzetbare mogelijkheden. Wil je ook strategisch te werk gaan met video marketing. THINK helpt jou hierbij. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij jou verder naar het volgende niveau. Veelgestelde vragen

Zeker! Goede content heeft invloed op je SEO score. Echter naast content zijn er nog veel meer factoren die je SEO score beïnvloeden. Onze SEO specialisten adviseren je hier graag bij.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is een proces waarbij de inhoud en techniek van een website worden geoptimaliseerd om hoger te scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Lees verder om meer te lezen over wat SEO precies is.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je website beter vindbaar is voor potentiële klanten. Door hoger te scoren in de zoekresultaten, krijg je meer verkeer naar je website en kun je meer leads en conversies genereren. Bovendien is SEO een duurzame strategie die op de lange termijn kan bijdragen aan de groei en het succes van je bedrijf.

Hoe werkt SEO?

SEO werkt door de inhoud en techniek van een website te optimaliseren op basis van de rankingfactoren van zoekmachines. Dit omvat onder andere het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van de metadata en het creëren van kwalitatieve backlinks naar de website.

Hoe lang duurt het voordat SEO-resultaten zichtbaar zijn?

Het kan enige tijd duren voordat SEO-resultaten zichtbaar zijn, afhankelijk van de concurrentie in de markt en de huidige status van de website. Over het algemeen kan het enkele maanden tot een jaar duren voordat significante resultaten worden behaald.

Moet ik een professional inhuren voor SEO?

Hoewel het mogelijk is om SEO zelf te doen, kan het inhuren van een professionele SEO-expert voordelen bieden. Een professional heeft de expertise en ervaring om de meest effectieve SEO-strategieën te ontwikkelen en uit te voeren, en kan je helpen om betere resultaten te behalen in minder tijd.

Is SEO hetzelfde als betaalde zoekadvertenties (SEA)?

Nee, SEO is niet hetzelfde als SEA. SEA verwijst naar betaalde zoekadvertenties die worden weergegeven boven de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hoewel beide strategieën gericht zijn op het vergroten van de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten, verschillen ze in de manier waarop ze worden uitgevoerd en gefinancierd.

De kracht van online vacature marketing is dat je potentiële kandidaten direct kunt bereiken via kanalen als Google, Google for Jobs, Indeed, Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook als het aanbod schaars is werkt deze manier van kandidaten werven erg goed. Natuurlijk is het wel nodig dat er 'vissen in de vijver zitten'. Voor bepaalde functies zijn er simpelweg niet of nauwelijks werkzoekenden. THINK Recruitment kan je ook helpen met een overkoepelende employer branding strategie om jezelf als interessante werkgever neer te zetten. En daar profiteren al je toekomstige wervingsactiviteiten weer van.

Jouw website goed laten presteren met SEO doe je niet zomaar. Google moet jouw website namelijk zien als relevant en functioneel. Maar hoe dan? Denk aan het schrijven van blogs gericht op SEO, de broncode van je website schoonhouden, zorgen voor goede hosting, snelle laadtijden, een uitstekende prestatie op mobiel, afbeeldingen voorzien van het juiste format en jouw website begrijpelijk maken voor een klant. Doe je dit goed? Dan zal Google jou een betere SEO ranking geven. Ook is online autoriteit belangrijk.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Door een website technisch, op het gebied van content en autoriteit te optimaliseren maak je websites beter vindbaar in zoekmachines als Google en Bing.

SEA staat voor zoekmachine adverteren

CRO staat voor conversie ratio optimaliseren

CTR is het percentage gebruikers dat doorklikt