VIDEO MARKETING

Het gebruik van video marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mensen besteden hun tijd grotendeels aan het kijken van video’s en de huidige generatie is hier ook enorm voorstander van. Daarmee kun je als bedrijf niet achterblijven. Video marketing worden op ontelbare manieren gebruikt. Denk aan productlanceringen, lifestyle reclames, branding, how-to video’s en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarmee ook toepasbaar op elk bedrijf.

Maar wat is het nut voor jou? Nou, het gebruik van video marketing kan flink wat voordelen met zich mee brengen. 

  1. Meer verkeer naar jouw website

  2. Men spendeert meer tijd op je website

  3. Meer online feeling bij jouw bedrijf

  4. Speelt in op emotie

Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af waar je dan moet beginnen en wat voor video’s van toepassing zijn op jouw bedrijf? Nou daar kunnen wij jou bij helpen!

Relevante doelgroep

Om zomaar een met video marketing te beginnen zodat je mee kan doen aan de rage heeft weinig zin. Je moet duidelijk op papier hebben wat jouw doelgroep wilt zien en daarmee ook een doelstelling voor jezelf creëren. Wij verzorgen dit onderzoek voor je en kijken grondig naar de interesses van jouw doelgroep en de kansen die je kunt benutten.

Video marketing Platformen

Met alle platformen die tegenwoordig bestaan moet er natuurlijk een keuze gemaakt worden waar je gebruik van wilt maken. Je moet je doelgroep bereiken waar deze aanwezig is. Bij THINK kijken wij bij het doelgroeponderzoek naar de platformen en de aanwezigheid. Zo weet je dat jouw video’s voor de beste cijfers gaan zorgen.

Identiteit van jouw bedrijf

Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en unieke eigenschappen. Anders zouden we alles bij één bedrijf kopen. THINK kijkt namelijk verder dan de uitstraling, en zoekt naar de kern waar jouw bedrijf op is gebouwd. Zodra de ware passie van een bedrijf vertaald is naar een concreet idee ben jij in staat om new prospects te benaderen en hen te overtuigen van jouw kwaliteiten. 

Ook met video marketing beginnen?

Video marketing is dé tool om jouw doelgroep te overtuigen. En dat met eindeloos inzetbare mogelijkheden. Wil je ook strategisch te werk gaan met video marketing. THINK helpt jou hierbij. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij jou verder naar het volgende niveau. Veelgestelde vragen

THINK heeft software waarmee we concurrenten kunnen analyseren. Hoeveel bezoekers ze op hun website hebben, waar ze vandaan komen, of ze online adverteren, wat ze daarvoor betalen en hoe sterk hun online autoriteit is. Lees meer over onze online concurrentieanalyse

Ja, geen probleem! Om zichtbaar te zijn in Google zet je zoekmachine marketing in: [SEO](/zoekmachine-optimalisatie-seo) en [SEA (Search Engine Advertising)](/zoekmachine-adverteren-sea). Met SEA kun je adverteren boven de zoekresultaten van Google. Dit is vaak binnen een paar dagen te realiseren. Je betaalt alleen als mensen doorgeklikt hebben op jouw advertentie. Of dit interessant is, hangt af van de kosten per klik en de prijs die jij zou willen betalen voor een verkoop of een nieuwe klant. Bel ons gerust eens op om te bespreken of dit interessant is voor jouw business!

Met SEO optimaliseer je een website om goed zichtbaar te zijn in de organische zoekresultaten. Hier heeft THINK veel ervaring in, en dat gaat ook zeker lukken. Alleen niet binnen een paar dagen.

Om er achter te komen welke online marketing specialist in Breda het beste bij je past kijk je naar je bedrijfsgrote en je doelstellingen.


Kijk eerst zelf eens in Google, welke online marketing specialisten ui Breda zijn zelf goed zichtbaar in Google? Kijk vervolgens op de blog van de specialist en vraag je af of de onderwerpen aansluiten bij wat de stijl en kwaliteit die jij zoekt! Kijk ook naar de teksten, zijn deze goed geschreven of staan ze (te) vol met zoekwoorden? Kijk goed naar de uitstraling en klanten, is dat wat bij jouw past?


Er zijn verschillende soorten onlne marketing specialisten in Breda. Freelance online marketeers (vaak hoog niveau van 1 marketing discipline), Kleine bureau's en grote bureau's. Bij online marketing bureau's kan je een onderscheid maken tussen verkoopgedreven en marketinggedreven. De verkoopgedreven bureau's werken vaak met pakketten en hebben veel accountmanagers in dienst die je bellen dat je niet goed vindbaar bent. Ze adverteren soms zelf wel in Google maar zijn in de organische (niet betaalde) zoekresultaten vaak niet vindbaar.


Marketinggedreven online marketing bureau's leveren meestal maatwerk, hebben een goed verhaal op de overons pagina, vertellen over hun visie in plaats van pakketten en in de teamsamenstelling zie je meer inhoudelijke medewerkers dan verkopers.


Bij THINK hebben we geen verkopers, alleen specialisten. Wij leveren maatwerk en hebben specialisten op het gebied van marketing strategie, SEO (zoekmachine optimalisatie, SEA (Google Ads), social media marketing, Analytics, en conversie optimalisatie.

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. In het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit is een onderdeel van zoekmachinemarketing waarbij de activiteiten ervoor zorgen dat je website goed vindbaar is in zoekmachines als Google en Bing. De optimalisatie heeft betrekking op techniek, content en autoriteit.

In principe niet. Wij zien SEO en Google Ads als marketing kanalen. Bij THINK werken we vanuit een doelstelling (bijvoorbeeld 10 nieuwe klanten per maand) en een tactiek (zo effectief mogelijk kwalitatieve doelgroepen bereiken, bewerken en overhalen) om die doelstelling te realiseren. Daar worden de best passende marketing kanalen voor ingezet. De kans is groot dat hier SEO en Google Ads bijzitten, maar het is afhankeljk van je doelstelling, het budget en de marktsituatie op welk moment en op welke manier deze kanalen worden ingezet.

We gaan graag met je om tafel zitten om te horen wat jouw doelstellingen zijn en zoeken dan samen naar de best passende mix om jouw doelstelling online te ondersteunen en realiseren.