VIDEO MARKETING

Het gebruik van video marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mensen besteden hun tijd grotendeels aan het kijken van video’s en de huidige generatie is hier ook enorm voorstander van. Daarmee kun je als bedrijf niet achterblijven. Video marketing worden op ontelbare manieren gebruikt. Denk aan productlanceringen, lifestyle reclames, branding, how-to video’s en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarmee ook toepasbaar op elk bedrijf.

Maar wat is het nut voor jou? Nou, het gebruik van video marketing kan flink wat voordelen met zich mee brengen. 

  1. Meer verkeer naar jouw website

  2. Men spendeert meer tijd op je website

  3. Meer online feeling bij jouw bedrijf

  4. Speelt in op emotie

Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af waar je dan moet beginnen en wat voor video’s van toepassing zijn op jouw bedrijf? Nou daar kunnen wij jou bij helpen!

Relevante doelgroep

Om zomaar een met video marketing te beginnen zodat je mee kan doen aan de rage heeft weinig zin. Je moet duidelijk op papier hebben wat jouw doelgroep wilt zien en daarmee ook een doelstelling voor jezelf creëren. Wij verzorgen dit onderzoek voor je en kijken grondig naar de interesses van jouw doelgroep en de kansen die je kunt benutten.

Video marketing Platformen

Met alle platformen die tegenwoordig bestaan moet er natuurlijk een keuze gemaakt worden waar je gebruik van wilt maken. Je moet je doelgroep bereiken waar deze aanwezig is. Bij THINK kijken wij bij het doelgroeponderzoek naar de platformen en de aanwezigheid. Zo weet je dat jouw video’s voor de beste cijfers gaan zorgen.

Identiteit van jouw bedrijf

Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en unieke eigenschappen. Anders zouden we alles bij één bedrijf kopen. THINK kijkt namelijk verder dan de uitstraling, en zoekt naar de kern waar jouw bedrijf op is gebouwd. Zodra de ware passie van een bedrijf vertaald is naar een concreet idee ben jij in staat om new prospects te benaderen en hen te overtuigen van jouw kwaliteiten. 

Ook met video marketing beginnen?

Video marketing is dé tool om jouw doelgroep te overtuigen. En dat met eindeloos inzetbare mogelijkheden. Wil je ook strategisch te werk gaan met video marketing. THINK helpt jou hierbij. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij jou verder naar het volgende niveau. Veelgestelde vragen

Natuurlijk is dit afhankelijk van de benodigde inzet van online marketing. Belangrijke factoren die de kosten van online marketing bepalen zijn hoe sterk de beschikbare middelen zijn zoals website en online autoriteit. Maar ook de naamsbekendheid en concurrentie spelen een rol. Daarnaast hangt het ook af van wat je doelstelling is en hoeveel van het werk je zelf op kan pakken. Wij kijken graag samen met je naar deze zaken en kunnen dan een inschatting maken van de benodigde investering die nodig is om je online marketing doelstellingen te realiseren.

Waar je zelf vast over na kan denken; wat mag een verkoop, contactmoment of nieuwe klant kosten? En hoeveel wil ik die per maand hebben?

Om een vliegende start met online marketing te maken heeft THINK Start Smart ontwikkeld. Ook slim starten met online marketing?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. In het Nederlands bekend als zoekmachine optimalisatie. Dit is een onderdeel van zoekmachinemarketing waarbij de activiteiten ervoor zorgen dat je website goed vindbaar is in zoekmachines als Google en Bing. De optimalisatie heeft betrekking op techniek, content en autoriteit.

Het is belangrijk om voorafgaand aan het maken van een nieuwe website na te denken over de doelstelling en de klantreis. Wie (welke doelgroep) wil je bereiken, wat wil je ze vertellen en nog belangrijker, wat moet de doelgroep doen nadat ze je informatie hebben gezien.

Als je nu al een website hebt met (goede) posities in zoekmachines als Google is het wel zo fijn om die posities te behouden. Website migraties zijn namelijk delicate processen. Hierbij heb je stevige kennis nodig van SEO (zoekmachine optimalisatie). THINK kan je begeleiden tijdens het hele proces, om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

ROI staat voor Return Of Investment, ofwel als ik 1 euro investeer, hoeveel euro levert investeren in online marketing mij dan op?
Een logische vraag waar we niet direct antwoord op kunnen geven omdat dit per bedrijf, sector, periode en ook regio kan verschillen. Daarnaast is ook de aansluiting van jouw product of dienst op de markt een belangrijke factor.

Veel bedrijven vragen zich af of ze zelf een marketeer aan moeten nemen of online marketing uitbesteden. Beide situaties hebben voor- en nadelen.

Voordelen van online marketing uitbesteden aan THINK: Een breed team van online marketing specialisten die samen meer ervaring en kennis hebben dan een 'generalist'. Routine van onze online marketeers, effectieve werkprocessen en toegang tot slimme software tools geven vaak sneller resultaat dan een inhouse marketeer die deze omstandigheden niet heeft. Een inhouse marketeer zit dichter op de dagelijkse gang van zaken en kan zich focussen op een segment. De ideale situatie is in veel gevallen de combinatie. En THINK kan ook een hybride variant aanbieden. Sparren over online marketing kansen?