Een van de eerste Lynk & Co auto's in Nederland bij THINK

Zwarte Lynk & Co

Wij zijn hele dagen bezig met slimme oplossingen bedenken, werken voor klanten met een goed idee en vooral een goed verhaal. Zeker als dat ook nog eens het doel heeft om de wereld een beetje beter te maken. Kun je voorstellen hoe enthousiast wij werden van Lynk & Co, een gamechanger in de autobranche!

Lynk & Co ecosysteem

Toen we van Lynk & Co hoorde waren we meteen enthousiast. Carsharing maar dan op een gecontroleerde manier voor je eigen medewerkers en indien gewenst andere personen uit je omgeving. Door corona werken we al veel vanuit huis en hebben we minder fysieke afspraken. Beter voor het milieu, maar er is nog steeds behoefte aan mobiliteit.

Carsharing met je collega's: THINK & Co

Met Lynk & Co kan je heel eenvoudig een auto delen met meerdere collega’s. Er zit een slim ontworpen platform achter waarmee je de auto kan boeken. Met de app van Lynk & Co kan je direct inloggen en worden je ritten gelijk geadministreerd. Bovendien zorgt het van tevoren inplannen van je ritten ervoor dat je niet onverhoopt zonder auto komt te zitten. Op deze manier kan je met minder auto’s meer verplaatsingen realiseren.

Mini SUV

Een mooie bijkomstigheid is dat de Lynk & Co een schitterende auto is, een mini SUV. Hybride aansturing, mooie prestaties en een van de minst slechte CO2 opties die er mogelijk zijn. Onze online marketeers en consultants moeten regelmatig naar klanten voor overleg of om op locatie te werken en dan is wachten bij een laadpaal niet handig als je vol elektrisch rijdt. Daarnaast bevat de auto veel moderne snufjes, zoals een elektrische stoel met geheugen, draadloze telefoonoplader, een groot aanbod in-car apps en reiscamera’s.

Lynk & Co & Volvo

Lynk & Co komt uit de Volvo fabriek en ook de service wordt door Volvo geregeld in Nederland.

Het Lynk & Co carshare systeem is daarom een perfecte oplossing voor ons. THINK is een van de eerste bedrijven in Nederland die de Lynk & Co gaat rijden. We houden je op de hoogte van onze ervaringen!


Ook interessant om te lezen