Start Smart

Een scherpe doelstelling als uitgangspunt

Schieten met hagel of schieten met scherp? Online communicatie valt of staat bij een een relevante boodschap die de lezer aanspreekt en verder de klantreis in brengt. De doelgroep bereiken, dat lukt ons zeker! Een sterke boodschap formuleren ook, alleen is het wel fijn als alle online inspanningen hun bijdragen gaan leveren aan het realiseren van je doelstelling. Daarom beginnen wij graag met een goed gesprek waarin we je doelstelling 'SMART' en scherp gaan maken. Ook willen we je bedrijf of organisatie, uitdagingen, doelgroepen en concurrentie beter leren kennen.

Met deze input gaan we aan de slag om je markt te verkennen, concurrenten te analyseren en de behoefte van je doelgroep in kaart te brengen. THINK vertaald deze informatie naar kansen om jouw doelstelling te realiseren. Hierbij maken we onder andere gebruik van het See, Think, Do, Care model.

Deze kansen presenteren we aan je. We laten zien welke marketingkanalen er interessant zijn en maken kosten en verwachtingen inzichtelijk. Je ontvangt een concreet no nonsens online marketing plan 'op een paar A4tjes'.

Heldere actiepunten en planning

De kansen uit het marketingplan vertalen wij direct naar een planning met heldere actiepunten. Hier gaan we 3 maanden mee aan de slag. Maandelijks rapporteren we de voortgang en sturen we waar nodig bij. In de derde maand evalueren we de resultaten en bepalen we die koers voor de volgende drie maanden.

Klaar voor

KORTE VRAAG OF GEWOON EVEN SPARREN?

Maak een afspraak of bel met Harm via 076-8883080. We denken graag met je mee.

Ik plan graag een afspraak