SEO Training

SEO TRAINING

Wil je hogere posities realiseren in de zoekresultaten van Google? Of ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website en wil je het direct goed aanpakken? Volg dan onze basis training SEO.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine Optimization (SEO), is gericht op het realiseren van hogere posities binnen de gratis (organische) zoekresultaten van zoekmachines. Met aantrekkelijke zoekresultaten op goede posities en bij relevante zoekopdrachten realiseer je relevanter verkeer naar je website. Hoe hoog je in de zoekresultaten eindigt, is afhankelijk van meer dan 200 factoren. Veel organisaties en bedrijven weten dan ook niet hoe ze dit het beste kunnen aanpakken en welke factoren de meeste invloed hebben.

Tijdens de SEO training leer je alles over de basis elementen van SEO.

ONDERWERPEN SEO TRAINING

Tijdens de SEO training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • De werking van zoekmachines

  • Optimaliseren van content

  • Onpage SEO elementen

  • De invloed van Google updates als Panda en Pinguïn

  • SEO spam en penalty’s voorkomen

  • SEO vriendelijk teksten schrijven (copywriting)

  • Gebruik van afbeeldingen en video

  • Hoe kan ik zien hoe mijn pagina’s presteren?

VOOR WIE IS DEZE SEO TRAINING GESCHIKT?

De SEO training is geschikt voor ondernemers en marketeers die organisch meer verkeer naar hun website willen realiseren. Ervaring met SEO is niet noodzakelijk om deze training te kunnen volgen. Al enige ervaring met SEO? Schrijf je dan in voor onze SEO training voor gevorderden.

INCOMPANY

Het is ook mogelijk om deze training op locatie of incompany te organiseren. Minimaal aantal deelnemers is 6.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De SEO training is een training op maat. Afhankelijk van je wensen en de grootte van de groep bepalen we hoeveel tijd er nodig is. De training wordt gegevens in het Blushuis in Breda of op locatie.

OOK EEN SEO TRAINING OP MAAT?

Inschrijven voor de SEO training op maat? Neem contact op met THINK, dan kijken we graag samen naar je wensen en de mogelijkheden!

Neem contact op voor de SEO training