ONLINE MARKETING TRAININGEN

Ben je werkzaam in de marketing & communicatie of ben je ondernemer? Is online adverteren nieuw voor je en wil je alles weten over Google Ads (voorheen Google Adwords) of zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Schrijf je dan in voor de Google Ads training of SEO training van Think Online in Breda. De trainingen worden gegeven door Google gecertificeerde specialisten en zijn praktijk gericht.

online marketing bureau

THINK geeft ook Google Analytics en social media marketingtrainingen. Alle trainingen geven we zowel op ons kantoor als incompany, aan één of meerdere deelnemers. Omdat we de groepen klein houden is er voldoende ruimte voor interactie.

Inhoud van de online marketing training

Tijdens de training leren we de voor jou relevante basis vaardigheden zelf met online marketing aan de slag te gaan. Wij hebben voor SEO, SEA, Social, marketing strategie, Analytics lesmodules ontwikkeld. Tijdens een intake inventariseren we je kennisniveau en je doelstelling en stemmen daar de training op af.

Direct aan de slag met je eigen marketing

Het is mogelijk om je eigen website, campagne, project of bedrijf centraal te zetten in de training. Op bassi van jouw doelstelling gaan we de lesstof inzetten. Op deze manier ben je niet alleen aan het leren, je bent direct bezig met het verbeteren van je eigen marketing.

Een training is leuk, meer is beter

Door de online marketingtraining te verdelen over meerdere sessies kan je de stof beter verdelen, toepassen, oefenen en je kan met feedback aan de slag.

LEERGIERIG?

Neem vrijbvlijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak!