Vacature Junior Online Marketeer
32-40 uur

Hey aanstormend online marketeer! Kom je bij ons werken?

Wil jij graag alles van online marketing weten? Ben jij er klaar voor om jezelf én onze klanten te laten groeien? Dan zoeken wij jou!

Wie ben jij?

Je bent super leergierig, wil het liefst alles van een onderwerp weten en zoekt altijd naar hoe dingen beter kunnen. Misschien heb je al wat ervaring met online, bijvoorbeeld contentmarketing, SEO of social media (advertising). Maar nu wil je meer. Meer kennis, meer ervaring, meer groei. 

Laat THINK je honger stillen. Wij leren je alles over de verschillende online marketing disciplines. Én hoe je deze volgens een goede strategie inzet om allerlei soorten bedrijven te laten groeien. Je krijgt begeleiding van meerdere personen uit het team zodat jij zoveel mogelijk kunt leren. En heb je zelf goede ideeën? Dan krijg je hier alle ruimte voor!

Wat neem je mee?

  • HBO/WO denkniveau

  • Je hebt een relevante opleiding in de richting van marketing of communicatie afgerond, of je hebt al wat ervaring met online

  • Je schrijft graag en weet overtuigende teksten uit te werken waar zowel je klant én je doelgroep blij van wordt. Of je bent bereid om dit snel te leren

  • Je wilt werken in een omgeving waar altijd ruimte is voor jouw ideeën en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd

  • Je werkt graag aan veel verschillende dingen op een dag en bent in staat om dit goed te plannen

  • Je hebt een goede dosis humor en bent wel in voor een leuke office prank op zijn tijd

Wie zijn wij?

Wij zijn THINK. Een no-nonse bureau, al zeggen we het zelf. Misschien denk je: weer zo’n bullshit term? Goed dat je kritisch bent ;-) Maar bij ons pakken we het wel net even wat anders aan.

We heten niet voor niets THINK: denken staat bij ons centraal. Logisch denken, strategisch denken, verder denken, meedenken. We stellen graag kritische vragen. En om de doelstellingen te behalen denken we niet alleen in de standaard kanalen maar in slimme en creatieve oplossingen.

Dat vinden onze klanten fijn. Met de meesten bouwen we namelijk jarenlange klantrelaties op. Je leert daardoor veel verschillende bedrijven van buiten en van binnen kennen. Er ontstaat een vertrouwensband tussen jou en je klanten en het is superleuk om te merken als jij degene bent waar ze steeds aankloppen voor advies!

Ik vind het heel fijn dat ik me bij Think Online op alle vlakken van online marketing kan ontwikkelen. In tegenstelling tot de meeste bureaus, waar je je bijvoorbeeld alleen maar bezig houdt met Google Ads, social campagnes of SEO. Maar er is ook voldoende ruimte om je te specialiseren in de richting die jij wil!

Delia
3+ jaar bij Think Online

Ik werk met veel plezier bij Think Online omdat we oprecht een enorm hecht en sfeervol team vormen. Binnen het bedrijf is volop ruimte om je eigen werkwijze en ideeën te ontwikkelen. Iedereen is gedreven om dagelijks bij te leren en kennis met elkaar te delen. Dit leidt tot een scherp team met heel veel kennis over online marketing.

Dennis W
5+ jaar bij Think Online

Voor mij is het een groot voordeel dat je bij Think Online niet alleen ontwikkelt op uitvoerend, maar ook op strategisch vlak. Eigen ideeën worden erg gestimuleerd en er wordt goed gekeken naar waar je sterk in bent. Zo kun je jezelf specialiseren in de onderdelen waar je energie van krijgt.

Dennis B
1+ jaar bij Think Online

Waar kom je te werken?

We hebben een gezellig kantoor in het Blushuis in Breda. Geen standaard kantoorruimte, maar lekker grote ramen met veel lichtinval en steigerhouten bureaus. En om goed thuis te kunnen werken zorgen we ook voor de nodige faciliteiten, zoals een MacBook en een scherm. We vinden het belangrijk dat jij je thuiskantoor ook lekker in kunt richten.

Think Online heeft een hecht team en de meeste mensen werken er ook al jaren. Dat betekent dat we veel kennis in huis houden. Ook werken we veel samen waardoor je continu van elkaar blijft leren.

We werken niet alleen hard, we lachen samen minstens even hard. In de pauze maken we elkaar in met een potje darten of gaan we lekker naar buiten. Met goed weer zijn we vaak te vinden op de Think Offline boot in de Biesbosch voor een klantgesprek of teamuitje. 

Wij zijn benieuwd naar jou!

Dus, aanstormend marketingtalent. Word je enthousiast van deze vacature? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Je kan solliciteren via het sollicitatieformulier. Als je vragen hebt bel ons even op 076 888 30 80 en wie weet tot snel!

Think Online stelt geen prijs op bemiddeling en acquisitie.